Beheer & Techniek

Hoe zorg je ervoor dat je Performance Managementapplicaties betrouwbaar en accuraat zijn? Het borgen van de kwaliteit en continuïteit van Oracle Hyperion, SAP BPC of Tagetik vraagt om specifieke en schaarse expertise. Door het uitbesteden van beheer & techniek komen deze specialistische activiteiten terecht bij echte specialisten. Dat scheelt tijd, geld en zorgen.
Effectief beheer van financiële applicaties vraagt om specifieke en schaarse expertise.

De vakgebieden van IT, finance en beheer zijn continu in beweging, ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Door technische expertise te combineren met inhoudelijke kennis van financiële processen, helpen we je op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Bovendien zorgt de nauwe samenwerking met onze zusterorganisatie Finext voor een naadloze overgang tussen implementatieproject en beheer.

Techniek, beheer en strategie

Als constante factor rondom Oracle Hyperion of FCC, PBC, SAP, Onestream, Tagetik of Board helpen we je met alle aspecten van het beheer van je financiële applicaties; van de installatie tot het verbeteren van de performance, van beheer tot het maken van de juiste keuzes voor een samenhangend IT-landschap.