Beheer

Hoe verzeker je de continuïteit en betrouwbaarheid van je financiële applicaties? Hoe zorg je ervoor dat je tijdens de jaarafsluiting direct over specialistische kennis kunt beschikken? Onze Service Desk met specialisten is 10 uur per dag telefonisch bereikbaar voor je vragen rondom SAP BPC, Tagetik, Oracle Hyperion, Oracle FCC & PBC, Board of Onestream. Zo realiseren we samen betrouwbare, accurate en tijdige cijfers.
Accurate, tijdige en betrouwbare cijfers, ook op cruciale momenten.

Het beheer van Performance Managementapplicaties vraagt om specialistische kennis. Deze kennis is niet alleen schaars, maar moet ook continu onderhouden worden. Bovendien is de expertise vaak slechts enkele dagen per maand nodig. Voor veel organisaties is het dan ook niet rendabel om deze expertise zelf in huis te hebben.

Voor onze specialisten is deze expertise wel de kerntaak. Zij zijn dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Zo zijn we rondom SAP BPC de grootste gespecialiseerde service desk in de Benelux.

Het outsourcen van het beheer van financiële systemen levert dan ook veel op; het is efficiënter, goedkoper en vermindert zorgen tijdens piekmomenten in de financiële kalender. Zo ontstaat de rust om je te richten op jouw kerntaken.

Bewezen aanpak

Met een bewezen aanpak op het snijvlak van IT, finance en beheer helpen we je met functioneel, technisch en applicatiebeheer. Zo borg je dat de cijfers accuraat, tijdig en betrouwbaar zijn, ook op cruciale momenten.

In de praktijk

Benieuwd naar de ervaringen van andere organisaties? Lees hier het praktijkverhaal over het uitbesteden van hosting & beheer bij Boskalis.