Installeer

Ervaren de gebruikers binnen jouw organisatie vertraging bij het opvragen van rapporten? Ga je upgraden naar de cloud, of naar een nieuw IT-landschap? De juiste combinatie van hardware, software en functionele inrichting verbetert de performance en stabiliteit van je systemen.
De juiste inrichting verbetert de performance en stabiliteit van financiële applicatie.

Een snelle en stabiele performance van jouw financiële applicatie is afhankelijk van een aantal elementen, en van de samenhang tussen deze elementen. Om de performance te optimaliseren kijken we naar de hardware, de software en de functionele inrichting van jouw applicaties.

Technische best practices

Het verbeteren van stabiliteit, betrouwbaarheid en snelheid van Performance Managementapplicaties baseren we op technische best practices. Met een bewezen aanpak helpen onze specialisten bij het volledige proces van technisch ontwerp, installatie en probleemoplossing.

Multidisciplinaire aanpak

In een multidisciplinair team combineren we de juiste vakmensen, zodat we de functionele wensen toekomstbestendig realiseren in een stabiele technische oplossing. Zo ontstaat een betrouwbare applicatie, met snelle en accurate managementrapportages.

In de praktijk

Benieuwd naar de ervaringen van andere organisaties? Lees hier het praktijkverhaal over het verbeteren van de performance bij CMI.