Cloud & hosting

Wil je je volledig richten op de rapportages en een succesvolle maandafsluiting, zonder zorgen over applicaties, licenties en hardware? Overstappen naar de cloud betekent dat je flexibel kunt beschikken over de benodigde soft- en hardware, zonder dat je die zelf in huis hebt. Zo bespaar je tijd en kosten.
Bespaar tijd, kosten en zorgen met een overstap naar de cloud.

Met een zorgvuldige balans van public en private cloud borgen we de veiligheid van de data in een volledig gecertificeerd datacenter. Met de nieuwste technische mogelijkheden zorgen onze specialisten voor een gegarandeerde performance.

Kostenbesparingen

Performance Management in de cloud is user-based; je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Hiermee kun je flexibel inspelen op organisatieveranderingen. Bovendien zijn er geen kosten voor de aanschaf van hardware of ‘verborgen’ IT-kosten rondom legacy-systemen en beheer. Dit levert efficiency en kostenbesparingen op, zowel rondom de CapEx als de OpEx.

Eén advies over IT, finance en support

We geloven in het realiseren van een snelle oplossing, zonder ingewikkelde procedures. Hiervoor hanteren we een gezamenlijke aanpak, op basis van bewezen stappen en met één aanspreekpunt in Nederland. Eén voordeur geeft toegang tot de echte vakspecialisten van zowel Swap Support als haar zusterorganisatie Finext en haar partner Referit. Door deze samenwerking krijg je één gecombineerd advies vanuit alle cruciale expertises van Performance Management in de cloud.

In de praktijk

Organisaties als Wavin, Boskalis, ASICS, Endemol Group, Aalberts Industries en GlobalCollect stapten al over naar de Swap Support-cloud. Benieuwd naar de ervaringen van deze organisaties met Performance Management via de cloud? Lees hier het praktijkverhaal van GlobalCollect.