Over ons

Wij vinden dat specialisten moeten doen waar specialisten goed in zijn. Voor ons is dat het snijvlak van techniek en finance. Hiervoor combineren we diepgaande en up-to-date kennis van infrastructuur, platform en applicatiesoftware met onze expertise van financiële processen. Zo verzekeren we de kwaliteit en continuïteit van Performance Managementapplicaties.
De service desk in actie.

Via onze service desk zijn onze specialisten 10 uur per dag bereikbaar voor je vragen en incidenten rondom Oracle Hyperion, Tagetik of SAP BPC (Microsoft en Netweaver). We doen dit lokaal, vanuit ons pand in Den Haag, met korte lijnen en heldere communicatie.

We hebben Qwinc in ons

Als vakmensen werken we graag samen met andere vakmensen. Elk vanuit ons eigen specialisme, werkend aan één geheel vanuit dezelfde principes. Zo ontstaan mooie ideeën, snelle schakels en bijzondere resultaten.

Onze manier van denken en werken delen we binnen een netwerk van ondernemingen. Gebaseerd op vertrouwen en gekenmerkt door betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap. Onze gedeelde principes vinden we zo belangrijk, dat we ons ‘DNA’ een naam hebben gegeven: Qwinc.qwinc_logo_rgb


finext_logo_rgb
Finext
Wij zijn ervan overtuigd dat eenvoud echt werkt. Eenvoud versnelt, verbetert de bedrijfsvoering en maakt organisaties wendbaar. Het reduceren van complexiteit brengt de financiële professional terug bij de essentie. Finext is een familie van consultancybedrijven met diepgaande kennis van branches, thema’s en technologieën. Vertrouwen, verbinden en verrassen zijn het startpunt om vakmanschap de ruimte te geven. Zo helpen we organisaties bij het concreet verbeteren van de financiële functie.

www.finext.nl


Plainwater

Effectief sturende informatie ontstaat uit een combinatie van bronnen. Met Business Intelligence-oplossingen realiseren we één duidelijke wereld uit de verschillende datastromen. Daarbij maakt informatiesynergie het verkrijgen van inzicht eenvoudig, beheersbaar en bestendig voor de lange termijn. Vanuit Plainwater helpen we organisaties met advies en realisatie rondom architectuur, datawarehousing, rapportages en dashboards. We richten ons op SAP Netweaver en Microsoft BI, aangevuld met Business Object reporting tools. IT is daarbij geen oplossing voor de complexiteit, maar een middel om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Zo creëren we heldere inzichten en herkenbare cijfers.

www.plainwater.nl


sonum_logo
Sonum International
Om goede beslissingen te kunnen nemen is het voor bedrijven van cruciaal belang de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar te hebben. Sonum International adviseert en ondersteunt organisaties bij het verbeteren van hun planningsprocessen en het inzichtelijk maken van klant- en productwinstgevendheid. Hierdoor zijn organisaties beter in staat zijn om te anticiperen op ontwikkelingen in de markt.

www.sonum-int.com


Springfish
Springfish
Een puur merk is authentiek in alle activiteiten, zowel extern als intern. En dat levert veel op: nieuwsgierige prospects, enthousiaste klanten en betrokken medewerkers. Springfish helpt je bij het bouwen van een puur merk. Van strategie tot campagnes en van identiteit tot middelen. Zo creëren we samen een aansprekend, onderscheidend en effectief merk.

www.springfish.nl


Driezestig services
Vanuit Driezestig verzorgen we de complete backoffice voor consultancybedrijven; van facturatie, rapportages en debiteurenbeheer tot personeelsadministratie, fiscale verplichtingen en de basisadministratie. Heldere processen zorgen voor een snelle en foutloze verwerking, waardoor je altijd in control bent. Dit geeft niet alleen rust en tijdsbesparingen, maar ook continu inzicht in je bedrijfsresultaten. Zo krijg je meer tijd om je op jouw specialisme en je klanten te richten.

www.driezestig.nl


2-Cnnct

2-Cnnct
2-cnnct is een IT-consultancy die organisaties ondersteunt met het vervangen van verouderde ERP-systemen en het realiseren van flexibele en robuuste IT- architecturen. Deze informatie architecturen helpen uw organisatie met het realiseren van uw groei en strategie. Wij helpen onze klanten door het ontwerpen van deze architecturen, selecteren van de juiste oplossingen, het implementeren van deze oplossingen en het succesvol houden van deze oplossingen gedurende hun levenscyclus. Dit is hoe wij mensen verbinden met technologie.

www.2-cnnct.nl

Bewaren