Werken bij

Wat doet Swap Support?

Bij Swap Support werk je voor de nationaal kampioenen van Nederland. Vanuit onze service desks in Den Haag, Groningen en Santander heb je direct contact met onder andere group controllers en finance specialisten over het in stand houden van een betrouwbaar, snel en accuraat Performance Managementsysteem. Onze consultants zijn als geen ander in staat te achterhalen waar het probleem ligt en combineren kennis van een tool met financiële kennis om snel tot het beste resultaat te komen. Betrokkenheid bij onze klanten maakt het verschil.

 

Wat betekent dit voor jou?
Jenny krijgt als Swapper volop de ruimte. Hoe ervaart zij de vrijheid die ze krijgt binnen Swap Support? Tijd om haar eens aan de tand te voelen.

Lees hier verder
Mahmut leert bij Swap Support veel meer dan bij de bekende online reisorganisatie waar hij hiervoor werkte. Wat is het verschil?

Lees hier verder
Reinder stapte van een grote IT-organisatie over naar Swap Support. Een forse verandering: meer inhoud, meer eigen verantwoordelijkheid en meer sfeer. Hoe bevalt dat? 5 vragen aan Reinder.

Lees hier verder
Rogier maakte heel bewust de overstap van een groot consultancy bedrijf naar het kleinschaligere Swap Support. Een stuk fijner, vindt hij.

Lees hier verder
Ruben werkt al jaren bij Swap Support. Inmiddels is hij ook mede-eigenaar. Waarom heeft hij het zo naar zijn zin?

Lees hier verder

 

Neem contact op

Heb jij ook zin om bij dit team te horen en bij ons aan de slag te gaan?
Neem dan contact op met Maartje Waller of bekijk ons wensenlijstje: