Senior Support Consultant

Jouw rol als Senior Support Consultant bij Swap Support

Bij Swap Support werk je voor de top van het (inter-)nationale bedrijfsleven. Wij bieden een unieke kans om bij verschillende bedrijven binnen te kijken en je netwerk uit te breiden. Betrokkenheid bij onze nationale en internationale klanten maakt het verschil. Vanuit onze locaties in Den Haag, Groningen en Santander (Spanje) kennen we onze opdrachtgevers goed. Organisaties zijn bij ons geen nummer, maar echte mensen met reële vragen. Als senior collega vind je samen met je collega’s op deze vragen de juiste antwoorden. Zowel vanuit onze eigen kantoren als bij onze klanten op locatie.

Hoe ziet je dag als support consultant eruit?

Een senior support consultant is bij ons echt een sparringpartner voor de klant. Een dag ziet er nooit hetzelfde uit. Je fungeert als adviseur en vraagbaak op het gebied van Performance Managementapplicaties voor onze klanten. Je kennis en ervaring op zowel technisch als proces vlak pas je toe om samen met de klant te komen tot de beste oplossing voor de situatie.

Je bent het aanspreekpunt voor de klant en vertaalt complexe vraagstukken naar een functioneel design en uitvoerbare taken voor het team met als resultaat een tevreden klant en door jouw oplossingen bouw je aan je vertrouwensband met de klant.

Je krijgt  vragen als:

 • Er zitten fouten in onze equity pick-up, kunnen jullie voor ons uitzoeken waardoor de fout is ontstaan en dit verhelpen?
 • Na het draaien van de consolidatie zien wij verschillen die wij niet kunnen verklaren. Kunnen jullie helpen waar die vandaan komen?

Je houdt je verder bezig met:

 • Het overdragen van kennis aan onze junioren en medioren om ook hen verder te laten groeien.
 • Het adviseren van klanten bij bijvoorbeeld de upgrade van hun EPM software naar een nieuwe versie.

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over HBO-werk en denkniveau en hebt bijvoorbeeld een afgeronde HBO-ICT, Finance of Business IT & management opleiding.
 • Je hebt aantoonbare kennis van of ervaring met financiële rapportagesystemen, zoals SAP BPC, SAC,  SAP BW, Tagetik, Onestream of Anaplan.
 • Je hebt kennis van consolidatie en/of planningsprocessen
 • Je hebt ruime kennis en ervaring van Excel.
 • Kennis van het inrichten van Microsoft SQL server, SAP BW of andere database programma’s
 • Je bent ondernemend, leergierig en wilt jezelf graag ontwikkelen.
 • Je denkt constructief met onze klanten mee en bent in staat de verwachtingen te managen.
 • Je kunt goed luisteren en helder communiceren.
 • Je vindt het leuk om ook regelmatig naar de klant te gaan.
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar.
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. Spaans is een pré.

Jouw leven als Swapper

In veel traditionele organisaties heb je weinig vrijheid om je ideeën uit te voeren. Terwijl die wellicht juist veel waarde toevoegen. Bij ons krijg je de ruimte om te zijn wie je bent, maar ook de vrijheid om te groeien. It’s up to you. Wij vinden dat specialisten moeten doen waar specialisten goed in zijn. Voor ons is dat het snijvlak van IT en Finance. Hiervoor combineren we diepgaande en up-to-date kennis van infrastructuur, platform en applicatiesoftware met onze expertise van financiële processen. Zo verzekeren we de kwaliteit en continuïteit van Performance Management applicaties.

Als Swappers zijn we samen verantwoordelijk voor de stabiliteit en betrouwbaarheid van de systemen van onze klanten. We kennen weinig hiërarchie en een open, informele sfeer van ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid.

Solliciteer nu!

Wil jij meebouwen aan de groei van Swap Support? Solliciteer hier. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ook contact opnemen met Maartje Waller via 06 – 24 58 12 63.

Solliciteer nu bij Swap Support