Updates en patches voor Oracle Hyperion – Q1 2017

Elk kwartaal brengt Oracle patches uit voor alle producten, ook voor jouw Hyperion-producten. En ook dit kwartaal zetten we de wijzigingen weer overzichtelijk voor je op een rij. Welke patches zijn relevant voor jouw organisatie?

Wijzigingen zijn er dit keer vooral voor Essbase, Reporting en FDMEE. Om het overzichtelijk te houden, vind je in dit artikel niet alleen deze nieuwste aanpassingen, maar ook de laatste patches voor HFM, Planning, Foundation en Shared Services.

Critical Patch Update (CPU)

Zowel dit kwartaal als het vorige kwartaal heeft Oracle geen kritieke security patches voor Hyperion gereleaset. Dat is goed nieuws; blijkbaar is het systeem heel stabiel en zijn er geen beveiligingsgaten die gedicht moeten worden.

Patch Set Update (PSU)

Hieronder vind je een overzicht van de laatste patch-versies voor de Hyperion-versies 11.1.2.3 en 11.1.2.4.

Wil je meer weten over de verschillende type patches? Of wil je weten hoe je er achterkomt welke versie jouw organisatie gebruikt? Deze details vind je in het vorige artikel over patches en updates.
patch1

Heb je de laatste PSU-versie geïnstalleerd? Dan worden ook altijd de bijbehorende CPU-patches geïnstalleerd.

patch2

De laatste release: PSU-versies 11.1.2.4 en 11.1.2.3

Wat zijn de belangrijkste opgeloste issues in PSU-versies 11.1.2.4 en 11.1.2.3? Hierbij een overzicht per versie, zodat je in één oogopslag per product de aanpassingen kunt zien?

Belangrijkste issues opgelost in PSU-versie 11.1.2.4

patch3

Belangrijkste issues opgelost in PSU-versie 11.1.2.3

patch4

Volgende updates

Hyperion brengt grofweg één keer per kwartaal patches uit. En uiteraard maken we daar volgend kwartaal weer een overzichtelijke samenvatting van, zodat je eenvoudig kunt zien welke patches voor jou relevant zijn.

Jouw omgeving

Iedere Hyperion-omgeving is weer anders. We praten je dan ook graag bij over de gevolgen van deze patches voor jouw specifieke situatie.

Tekst: Gabor Wieringa

 

 

Bewaren