Webinar Beheer & Life Cycle Management Oracle EPM

In korte tijd bijgepraat worden over alle ontwikkelingen rondom Beheer & Life Cycle Management van Oracle EPM?

Webinar Beheer & Life Cycle Management Oracle EPM

Met Oracle EPM Cloud is je financiële applicatie continu in ontwikkeling en profiteer je continu van de laatste updates.

Wist jij bijvoorbeeld al dat “Financial Reporting” vervangen wordt door “Management Reporting”? Hiermee beschik je nu over de nieuwe next-generation rapportage mogelijkheden. Het nieuwe Reports, dat de afgelopen vier jaar beschikbaar was als Management Reporting in het Narrative Reporting-bedrijfsproces, is nu ingebed in de EPM Cloud Platform-bedrijfsprocessen en -applicaties, naast, en uiteindelijk ter vervanging van, Financial Reporting. Reports biedt een gebruiksvriendelijk, robuust raamwerk voor het ontwikkelen van rapporten, samen met een verrijkte rapportviewer-ervaring.

Wil je meer weten over deze en andere nieuwe functionaliteiten of ben je benieuwd welke improvements je in de toekomstige releases kunt verwachten? Bekijk dan nu de opname van het interactieve webinar van Swap Support. Tevens geven wij je advies hoe je al die nieuwe releases het beste kunt aanpakken zodat jij nog beter in control kunt zijn over je Oracle EPM Cloud applicatie. Wist je bijvoorbeeld al dat je tegenwoordig een service request zelf met 2 maanden kunt uitstellen?

In het webinar bespreken o.a. de volgende onderwerpen:

  • De indrukwekkendste ontwikkelingen op het gebied van Oracle EPM Cloud.
  • De top 5 belangrijkste en meest interessantste updates van de afgelopen periode
  • Hoe houd je met al die update de regie over je eigen Oracle EPM Cloud applicatie?

Bekijk het webinar terug

Via deze link kun je het webinar terugkijken.