Webinar Beheer & Life Cycle Management SAP EPM

In korte tijd bijgepraat worden over alle ontwikkelingen rondom Beheer & Life Cycle Management van SAP BPC?

Webinar Beheer & Life Cycle Management SAP BPC

In 2020 besloot SAP de EOL maintenance voor een aantal SAP BPC versies te verlengen. Wat er toen precies is veranderd hebben we toegelicht in een artikel en een webinar welke je terug kunt kijken op onze website. Op 31 december 2024 is SAP BPC MS 10.1 “end of life” en verwachten wij niet dat dit nogmaals verlengd zal worden. Voor BPC Netweaver is de end of life datum vorig jaar verschoven naar eind 2027.

Ons advies… gebruik de extra tijd die gegeven is verstandig en maak een Roadmap voor je Planning en Consolidatie oplossingen. Hiermee ben je goed voorbereid op de toekomst en voorkom je dat je over een aantal jaar een overhaaste en verplichte keuze moet maken. Is de volgende stap in jullie Roadmap bijvoorbeeld Group Reporting en ziet het er niet naar uit dat de S4 implementatie voor 2024 gereed is? Hoe overbrug je dan deze periode? Moet je naar Group Reporting en SAC? Of zijn er ook alternatieven binnen de SAP Roadmap. Welke keuze past het best bij jou?

Tijdens ons webinar op 18 mei hebben we je bijgepraat over de SAP Roadmap. Zodat jij op tijd voorbereid bent op je toekomst en de juiste keuzes kunt maken. We bespraken o.a. de volgende onderwerpen:

  • Welke SAP Roadmap scenario’s zijn er mogelijk?
  • Wat zijn de functionele voor en nadelen van SAP BPC, Group Reporting en SAC?
  • Met welke afhankelijkheden moet ik rekening houden bij mijn Roadmap keuzes?
  • Wat zijn de (technische) randvoorwaarden?

Bekijk het webinar terug

Via deze link kun je het webinar terugkijken.