Webinar BI support

Swap Support en Plainwater hebben het beste van beide werelden samengebracht in een gezamenlijke BI Support dienstverlening. Samen hebben we ruim 15 jaar ervaring in BI beheer en hebben we altijd een passende beheer oplossing voor jouw organisatie.

Join Live Event!

Datum: 11-2-2021, 11.30 -12.00 uur

Aanmelden? Klik hier.

Wat is het doel van deze webinar?

We willen de lancering van onze gezamenlijke dienstverlening graag samen met jullie vieren en de voordelen van deze samenwerking voor jouw organisatie met je delen in deze webinar.  Nieuwsgierig? Hierbij alvast de voordelen van onze samenwerking op een rijtje:

Continuous Improvement

Het vinden van de juiste BI expertise en kenniscombinatie van zowel de BI applicatie als de business processen zijn vaak lastig te vinden in de markt. Wij zien de BI applicatie niet als oplossing maar als een middel om de bedrijfsprocessen te ondersteunen. Vanuit een lange termijn visie optimaliseren we de bedrijfsprocessen en informatiesystemen om continu de juiste invulling te kunnen geven aan de informatiebehoefte, nu en voor de toekomst!

Flexibiliteit & Continuïteit

Door het beheer op je BI applicatie uit te besteden ben je flexibel in het op en afschakelen van de benodigde capaciteit. Dankzij deze eenvoudige schaalbaarheid betaal je nooit te veel voor je support. Heb je toch meer capaciteit nodig door ad-hoc verzoeken of veranderingen? Dan schakelen wij direct voor je op zodat je geen risico op capaciteitsproblemen hebt.

Volledig ontzorgen

Of je nu alleen een extra hulplijn nodig hebt voor al je complexe vragen of volledig ontzorgt wilt worden, bij ons ben je aan het juiste adres. Zodat jij je helemaal kunt richten op de rapportage en data.

Kwaliteit

Dankzij onze 15 jaar beheer ervaring weten wij wat er voor nodig is om de samenwerking tot een succes te maken. We maken heldere afspraken over de te leveren prestaties door middel van KPI’s, een SLA. Tot slot zorgen wij voor één aanspreekpunt, je eigen Service Manager, waarmee je op frequente basis afstemming hebt.

BI Quick Scan cadeau!

Tijdens het webinar geven we onder de deelnemers 3 BI Quick Scans weg op je BI applicatie. De BI Quick Scan biedt in korte tijd compleet inzicht in de kwaliteit, de actualiteit en betrouwbaarheid van je huidige managementinformatie-omgeving. Een kort en krachtig handvat met een persoonlijk gepresenteerd advies. Zo laten we jullie managementinformatiesysteem optimaal aansluiten bij de huidige en toekomstige informatiebehoefte. Wij kijken er naar uit om samen te kijken hoe we het beste invulling kunnen geven aan BI Support binnen jouw organisatie!

PS: vergeet bij je aanmelding niet de gegevens van je locatie te delen, dan zorgen wij voor een feestelijk verrassing!

Aanmelden? Klik hier.