Webinars | Beheer & Life Cycle Management EPM

In korte tijd bijgepraat worden over alle ontwikkelingen rondom Beheer & Life Cycle Management van jouw EPM applicatie?

Op onderstaande data organiseren we per technologie een online webinar! In een half uurtje praten onze consultants je bij met een gevarieerd programma waar we de laatste ontwikkelingen bespreken op het gebied van EOL (end of life) data t.a.v. maintenance, Roadmap ontwikkelingen, de nieuwste patches en functionaliteiten, security randvoorwaarden etc. De webinars  zijn live dus er is tevens ruimte voor al je vragen. Deze webinars zijn bedoelt voor:

 • EPM administrators/ Functioneel beheerders
 • Financial Controllers
 • Finance Managers
 • IT Managers
 • IT architecten

18 Mei 10.30 uur Webinar Beheer & Life Cycle Management CCH Tagetik

Inschrijven

Ken jij de nieuwe functionaliteit “Smart Insights” van CCH Tagetik al? Nee? Hiermee kun je nog sneller rapportages opbouwen door middel van een dreg and drop functionaliteit zodat jij nog meer tijd over houdt voor analyses.  Wil je meer weten over deze en andere nieuwe functionaliteiten? Of wil je weten welke improvements je in de toekomstige release kunt verwachten? Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Welke patches voegen functioneel echt iets toe of zijn relevant voor jouw organisatie.

Meld je dan aan voor onze interactieve webinar van Swap Support op 18 mei, waarbij we de meeste interessante nieuwe functionaliteiten en improvements toelichten. Tevens geven wij je advies hoe je al die nieuwe releases het beste kunt aanpakken zodat jij beter in control kunt zijn over je CCH Tagetik applicatie. We bespreken o.a. de volgende onderwerpen:

 • Top 5 indrukwekkendste improvements in de laatste en toekomstige releases
 • Welke belangrijkste bug fixes zijn recent opgelost?
 • De nieuwste functionaliteiten (o.a. Smart Insights)
 • De verborgen parels van CCH Tagetik. Ken jij alle functionaliteiten al?
 • De regie over je eigen CCH Tagetik applicatie, hoe blijf je in control?

18 Mei 14.00 uur Webinar Beheer & Life Cycle Management SAP BPC

Inschrijven

In 2020 besloot SAP de EOL maintenance voor een aantal SAP BPC versies te verlengen. Wat er toen precies is veranderd hebben we toegelicht in een artikel en een webinar welke je terug kunt kijken op onze website. Op 31 december 2024 is SAP BPC MS 10.1 “end of life” en verwachten wij niet dat dit nogmaals verlengd zal worden. Voor BPC Netweaver is de end of life datum vorig jaar verschoven naar eind 2027.

Ons advies… gebruik de extra tijd die gegeven is verstandig en maak een Roadmap voor je Planning en Consolidatie oplossingen. Hiermee ben je goed voorbereid op de toekomst en voorkom je dat je over een aantal jaar een overhaaste en verplichte keuze moet maken. Is de volgende stap in jullie Roadmap bijvoorbeeld Group Reporting en ziet het er niet naar uit dat de S4 implementatie voor 2024 gereed is? Hoe overbrug je dan deze periode? Moet je naar Group Reporting en SAC? Of zijn er ook alternatieven binnen de SAP Roadmap. Welke keuze past het best bij jou?

Tijdens ons webinar op 18 mei praten we je bij over de SAP Roadmap. Zodat jij op tijd voorbereid bent op je toekomst en de juiste keuzes kunt maken. We bespreken o.a. de volgende onderwerpen:

 • Welke SAP Roadmap scenario’s zijn er mogelijk?
 • Wat zijn de functionele voor en nadelen van SAP BPC, Group Reporting en SAC?
 • Met welke afhankelijkheden moet ik rekening houden bij mijn Roadmap keuzes?
 • Wat zijn de (technische) randvoorwaarden?

8 Juni 11.30 uur Webinar Beheer & Life Cycle Management Oracle EPM

Inschrijven

Met Oracle EPM Cloud is je financiële applicatie continu in ontwikkeling en profiteer je continu van de laatste updates.

Wist jij bijvoorbeeld al dat “Financial Reporting” vervangen wordt door “Management Reporting”? Hiermee beschik je nu over de nieuwe next-generation rapportage mogelijkheden. Het nieuwe Reports, dat de afgelopen vier jaar beschikbaar was als Management Reporting in het Narrative Reporting-bedrijfsproces, is nu ingebed in de EPM Cloud Platform-bedrijfsprocessen en -applicaties, naast, en uiteindelijk ter vervanging van, Financial Reporting. Reports biedt een gebruiksvriendelijk, robuust raamwerk voor het ontwikkelen van rapporten, samen met een verrijkte rapportviewer-ervaring.

Wil je meer weten over deze en andere nieuwe functionaliteiten of ben je benieuwd welke improvements je in de toekomstige releases kunt verwachten? Meld je dan aan voor ons interactieve webinar van Swap Support op 8 juni om 11.30 uur. Tevens geven wij je advies hoe je al die nieuwe releases het beste kunt aanpakken zodat jij nog beter in control kunt zijn over je Oracle EPM Cloud applicatie. Wist je bijvoorbeeld al dat je tegenwoordig een service request zelf met 2 maanden kunt uitstellen?

In het webinar bespreken o.a. de volgende onderwerpen:

 • De indrukwekkendste ontwikkelingen op het gebied van Oracle EPM Cloud.
 • De top 5 belangrijkste en meest interessantste updates van de afgelopen periode
 • Hoe houd je met al die update de regie over je eigen Oracle EPM Cloud applicatie?

Staat jouw technologie er (nog) niet bij, houd onze event agenda dan in de gaten. Of neem contact op met Judith Pennings.